This page doesn't have a translation yet

Stagiunea de dans contemporan DINAM, ediția 2022, organizată de Asociația Unfold Motion, se va desfășura în perioada octombrie-noiembrie și va pune la dispoziția dumneavoastră spectacole de dans, întâlniri cu artiști, proiecții de dans dar și sesiuni de întrebări.

Pe durata celor două luni vor fi prezentate 8 spectacole de dans contemporan realizate de coregrafi români și internaționali, susținători ai acestei viziuni eclectice, bogată prin diversitatea de spectacole și estetici, pe care stagiunea DINAM și-a definit-o.

Motivul principal al organizării acestei stagiuni pentru publicul consumator de dans contemporan și implicit conectarea scenei de dans locale cu cea națională și internațională este ca, în viitor, să existe premisele dezvoltării unei stagiuni de dans prezente constant în peisajul cultural timișorean.

Program

Mai multe detalii despre program găsiți pe pagina de Facebook Unfold Motion.

Unfold Motion este cel mai important reper local în materie de dans contemporan din Timișoara și zona de vest a țării, având ca scop dezvoltarea calității factorului socio-cultural prin inițierea și promovarea de activități și proiecte cultural-artistice, în vederea îmbogățirii patrimoniului artistic național și internațional.

Stagiunea de dans contemporan DINAM face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțată de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.